Er zijn nauwelijks meer plekken in Nederland waar XNtric parademo nog niet heeft gesprongen, en ook daarbuiten zijn we ondertussen geen onbekende meer.
Wij opereren vanaf 12 verschillende vliegvelden in Nederland en Duitsland, dus zijn altijd dichtbij.
Wilt u voor de deur opstijgen? Dan komen we per helikopter, en kunnen u en uw gasten zowel de sprong als het opstijgen met eigen ogen zien. Het combineren van het springen met een rondvlucht behoort dan tevens tot de mogelijkheden.
Niet alleen solo parachutisten laten hun kunsten zien, maar ook brengen we u of uw gasten per tandemsprong naar beneden. Een aankomst op uw evenement waar nog lang over zal worden gesproken.
Om een parachutisten show nog spectaculairder te maken kunnen de parachutisten worden uitgerust met een rookpot of vlag. Liever nog meer opvallen? Uw logo op de parachute garandeert dat u niet te missen bent. Uiteraard kunt u er voor kiezen om attributen zoals de sleutel van uw nieuwe bedrijfspand of de eerste wedstrijdbal mee te geven. Wist u dat zelfs Chinese maaltijden en een volautomatische koffiemachine door XNtric parademo per parachute naar beneden zijn gebracht? Kijk hier maar eens.
Wij zijn gespecialiseerd in het landen op kleine terreinen, en is er op de grond geen ruimte om te landen, dan gebruiken we het dak van uw pand of het water.
De mogelijkheden zijn eindeloos. XNtric parademo maakt van elk feestje een feest, en van elke gebeurtenis een evenement.35 jaar ervaring, en al bijna 20 jaar DE specialist op het gebied van parademo’s in Nederland! Als het bij ons niet kan, is het niet mogelijk. Wij zetten alles op alles om uw wensen in vervulling te laten gaan, en te helpen om uw evenement nog gedenkwaardiger te maken.

Lees meer over uw mogelijkheden

Bijna alle Nederlandse omroepen hebben ons gevonden, en ook in het buitenland zijn wij geen vreemde meer. Van special rigging tot faciliteren van special items. XNtric heeft de kennis, ervaring, en mogelijkhden. Voor al uw media wensen bent u bij ons aan het juiste adres.

Bekijk de ervaringen, en nieuwe kansen


Een bijzondere gelegenheid, of omdat het altijd al een wens was; van uzelf, of een ander. Er zijn redenen zat om een tandemsprong te willen maken. Waarom niet met 1 van de meest ervaren tandemmasters van Nederland. Uit een vliegtuig, heli, of ballon; niets is ons te gek. 

Ga verder ontdek de tandemsprongen


Ben je al parachutist en zoek je een betrouwbaar adres voor je repacks, relines en overige materiaal vragen? Ook dan kunnen wij helpen. Als senior rigger met 32 jaar ervaring en 1100 repacks sta ik je graag te woord. Voor een snelle, goede en tevens betaalbare service.

Benieuwd naar onze rigging services