Parachutistenshows


Heeft u een evenement, opening van een bedrijfspand of nieuw product? Wij doen de opening of brengen het product per ‘luchtpost’ naar beneden. Laat uw directeur of nieuwe voorzitter per tandemparachute landen op uw eigen evenement, eventueel vanuit een door ons geregelde ‘privé’ helikopter. Extra aandacht krijgt u door rookpotten die tijdens de sprong voor een lang rookspoor zorgen, bijvoorbeeld in uw eigen kleur(en). Heeft u een vlag met uw logo, wij kunnen deze onder onze parachutes meenemen, of nog spectaculairder een parachute, uw eigen logo op de parachute.
Uw evenement kan rekenen op extra aandacht en gedenkwaardigheid met een van onze shows.
Zoals u op de kaart kunt zien zijn wij in heel Nederland actief geweest, maar er is altijd ruimte voor meer rood op de kaart! Wij opereren vanaf verschillende vliegvelden, en hebben hierdoor een landelijke dekking.

Maar niet alleen voor grote uitgebreide evenementen en bedrijven zijn wij in te zetten; ook voor kleinere gebeurtenissen is een show of tandem een unieke manier om het geheel nog bijzonderder te maken. Uw toekomstige verloofde een sprong laten maken, terwijl u op de grond de vraag alvast voorbereid. Uw aankomst op uw verjaardag, pensioen of bruiloft. Verras uw gasten!

Wilt u nog meer reclame maken, publiciteit genereren en/of sample producten verspreiden? Kijk dan ook eens op de pagina over object dropping. Ook hierin kunnen wij u uiteraard van dienst zijn.