Tandemsprongen


tandem_demoMet 200km per uur naar beneden vallen, om na een spectaculaire vrijeval van 30 seconden rustig naar beneden te zweven.

Voordat het vliegtuig ons naar 3 kilometer hoogte brengt krijgt u een instructie van een ervaren instructeur. U denkt daarna mogelijk dat u een goede indruk heeft van tandem_smilehoe de sprong in elkaar zit. Totdat u gaat vallen… het vrije gevoel zal u aangenaam verrassen. En de kennis dat u springt met een zeer ervaren parachutist maakt het makkelijk om elke angst te overwinnen. De ervaring zal worden afgesloten door de overhandiging van een certificaat, om toch eens al die twijfelaars te kunnen laten zien dat u het gewoon wel heeft gedaan!
Het is mogelijk om dit alles vast te laten leggen op video en foto’s. De sprong incl. de vrijeval, landing en de voorbereiding staan op een DVD of USB-stick die een half uur na de sprong al mee naar huis genomen kan worden.
Dit kan worden uitgevoerd door een meespringende parachutist, waarbij u een volledig filmpje krijgt. Maar ook (tegen iets lagere kosten) door de tandeminstructeur, die hiervoor een camera op zijn hand plaatst.

Locatie: Teuge
Data: dagelijks van april t/m oktober, vanaf november t/m maart uitsluitend op vrijdag, zaterdag en zondag.
Kosten tandemsprong € 220,00
Foto’s en videoreportage € 110,00
Foto-/videoreportage handcam € 50,00

tandem_ballon bangWilt u nog meer spektakel? Spring dan uit een luchtballon!
Na een spectaculaire ballonvaart springt u met instructeur uit de ballonmand.
Doordat een ballon geen voorwaartse snelheid heeft ervaart u het “vallen” nog intenser. U gaat van 0 naar 200 km/uur in 10 seconden.

Ballontandemsprong € 399,00
Ballontandemsprong met handcamreportage foto/video € 459,00

Leuk om te krijgen, maar minstens net zo leuk om te geven. Verrassing, blijdschap, en toch een beetje angst? Hoe zal de ander reageren?
Daarom verkopen wij ook waardebonnen. Neem hiervoor gerust contact met ons op via het formulier, of geef ons een belletje. Wij staan u graag te woord.DCIM100GOPRO
Waardebon tandemsprong € 220,00
Waardebon tandemsprong met Foto’s en videoreportage € 330,00
Waardebon ballontandemsprong € 399,00
Waardebon ballontandemsprong incl handcamreportage € 459,00

Benieuwd naar wie u voor gingen en onze andere ervaringen? Bekijk onze voorbeelden! Vragen? Ga naar onze FAQ voor onze veelgestelde vragen, of neem contact met ons op.